2013. szeptember 14., szombat

Bevezetés

Bevezető Kovács Panna naplójából

Panna naplója
Helló, a nevem Kovács Panna! Tizedikes vagyok a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskolában.
A családommal élek Budapest tizenötödik kerületében egy három szobás panellakásban. Van egy tizenhét éves bátyám Ricsi, valamint egy tizenöt éves húgom Eszti. Egyfolytában veszekszünk egymással és nemigazán tudunk meglenni egy légkörben verekedés nélkül, de végszükségben mindig kiállunk a másikért. Tipikus tesóelv: "Én bánthatom, de te nem!".
Ricsi mellett van egy másik háziállatunk, Bogyó az alig egy éves Yorkshire terrier. Szabadidőmben leviszem őt sétálni és játszani a házunk mögötti füves területre, valamint próbálok neki trükköket tanítani. Eddig sikertelenül, de még nem adtam fel.
Ezen kívül sokat olvasok. Főleg ifjúsági regényeket, de a krimik és a szépirodalom sem áll távol tőlem. Ha épp nem a könyveimet bújom, bedugott fülekkel hallgatom a zenét. Pop, rock, metál... bármit amit akarsz. Anyáék haragszanak is miatta, mert elmondásuk szerint soha nem lehet hozzám szólni. Erre csak annyit tudok mondani, hogy pech.
A suliban a nyelvi előkészítő osztályba járok további tizenhét emberrel. Mindenkivel viszonylag jól kijövök, kivéve Ritát és Evelint akiknek az a lételemük, hogy megalázzanak és megszégyenítsenek másokat. Szerencsére van hozzájuk türelmem, ezért még nem küldtem el őket az anyukájukba, de ha így fojtatják, egyszer el fog pattanni az a bizonyos húr.
Nem is szaporítom tovább a szót, csak ezeket akartam elmondani nektek. A továbbiakban a naplóbejegyzéseimből értesülhettek, mi történt a suliban! Remélem sikerül érdekes dolgokat megosztanom veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése